keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Joppe 50

Joppe on päässyt jo osaan 50 ja sen kunniaksi se tarjoillaan värillisenä. Kaupan päälle laitetaan vielä tietokoneen taustakuva.

1024x768
Full HD
Kiitos lukijoille ja kaikille, jotka ovat linkittäneet sivustoa eteenpäin. Palautetta olisi mukava saada sarjakuviin, sen kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Sähköpostiakin saa laittaa.

Terveisin Zero ja Cicolo.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

EKA!

Hyvää työtä te teette, pojat. Enempi vaan härskiyttä ja epäsopivaa materiaalia sarjiksiin niin avot. Ja tehkää vaikka kerran viikossa laajempi sarjis, esim. 6 paneelia.

Unknown kirjoitti...

PS. miksihän tossa captcha (random kirjainsarja kommentin varmistamiseksi) kuvan vieressä on pyörätuolikuva... Meinaakohan se, että Googlen mielestä pyörätuolissa istuvat ei osaa lukea?

Xquiste kirjoitti...

Aivan loistavaa suomalaista sarjakuvaa!
Lueskelin kaikki 50 sarjakuvaa tuossa läpi ja välillä tuli ihan puskista joku hauskempi ja siitä sitten kauhea naurun purskahdus. Mukavan ajankohtaisia jotkut.
Kyllä tulee tästälähtien seurattua tiuhaan.

ZeroCicoloProduction kirjoitti...

Kiitosta kommenteista!

Sairaita ja härskejä juttuja on tulossa lisää, muttei viitsitä ihan liian usein laittaa. Muutenkin koitettaan laidasta laitaan laittaa juttuja ikäänkuin "kaikille jotain" taktiikalla. Pidempiä sarjakuvia tuskin alamme tekemään ainakaan viikottain. Saa nähdä jos joskus jokerina tulisi pidempiä. On nyt vähän harkinnassa, että karsitaanko 1-2 päivää viikosta pois mutta nyt mennään vielä entiseen malliin.

Kannattaa seurata mukana! Ja kannattaa kertoa kavereillekkin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä, aivan loistavia sarjakuvia! Jatkakaa samalla mallilla, ja toivotaan että tämä leviäisi enemmänkin, ja sivusto saisi kävijöitä. Kiitos!

ZeroCicoloProduction kirjoitti...

Kiitos sinulle kehuista!

Lähetä kommentti